Saturday, August 29, 2009

berita yg m'nyedihkan......

hua!!!!!!!!!cdey gler....satu2nye hamster yg aku ade tlh m'ninggalkn aku.ari 2 la mse aku kt sgmt mak aku anta msg 'ain,hamster da mati'.lps aku bce msg 2 mke aku trus b'ubah.....hmm,mmg cdey gler la coz ni la satu2nye hamster yg aku ade & this is also my 1st time bela binatang.x pe la,nk wat mcm mne kn....umo die da x pnjg.mak aku ade citer kt aku k'adaan die time da mati 2,waa!!!!!!!yg ni lg la cdey aku dngr,mak aku ckp bdn die da b'drh2,kulit die da t'siat2 smpi nmpk 2lang,erm.....kesian.tp nasib baik la adik aku ade,bley die tlng tnmkn.kpd adikku akk ucapkn terima kasih bnyk2.nnt blik akk blnje aiskrim ea....

4 comments:

peArL.o XY gEN said...

ade blnje aiskrim..
da lapuk ar..huhu

Ain Aziz said...

cbuk je la die ni.....

Nabila Lukman said...

cam mane bole jadi macam tu? *tumpang sedih ni* ahah. awak ni.. apalah. eh bukan dia da de laki ke? sian. but dalam gmbr itu kok ya hamster saya. pentipu sehh!

Ain Aziz said...

hahaha....
sry ar x sempat ar nk amik pic hamster yg mati 2.t'pakse la pinjam hamster awk jap.
tau2 je hamster die....

Post a Comment

 
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SgRxsyZIkKI/AAAAAAAAA3Y/In11dcrV0So/s400/planet_99.png