Friday, August 28, 2009

my favourite NOVEL....


aku suggest kt korng sume bce la novel ni,serius mmg best gler.aku ni bknnye jenis orng yg layan bce novel2 ni tp lps mmbr aku suggest kt aku suro bce novel KITAB CINTA YUSUF & ZULAIKHA hati aku trus t'tarik nk bce novel2 yg mcm ni.yg the latest skunk ni aku tgh bce TAHAJJUD CINTA,cover bku 2 mmg cntik gler 2 yg wat aku t'tarik nk beli & bce.tp ble stiap kali aku bce novel2 yg mcm ni hati aku ni automatik t'ingt kt some1....ntah la x tau la knpe.mngkin ni la d'namakan CINTA.tp 2 sume prasaan je,hakikatnye aku x kn dpt ape yg aku nk.tp serius aku ckp skunk ni hati aku gler2 rndu kt die,x tau la nk ckp mcm mne.hanya Allah je yg tau b'tape rndunye aku kt die.hmm......klu la die tau yg aku ni mmg t'gila2kn die smpi ssh utk t'rima orng laen kn bgs.ea,asal la aku m'lencong ke tmpt laen plak ni,hahhahhahha.....aku nk citer pasal novel la.ha.....continue,sume novel yg aku bce ni die m'ngisahkn kisah p'cintaan yg b'landaskn agama,kpd u all yg sdng hangat b'cinta 2 rjin2 la bce novel2 mcm ni,bgs tau......skrng ni pn bnyk cple2 kt luar yg b'cinta hangat2 tahi ayam......cple2 last2 ngn orng len gak.so bce la novel2 mcm ni,at least korng dpt bljr cre2 utk m'ngekalkn p'hubungan 2,x d la b'cinta 2 skdr nk srnk2 je.ade pahem!!!!!hehehhe.....sry bg ceramah ckit,x d la sje nk b'kongsi idea & pndpt.

2 comments:

peArL.o XY gEN said...

spe2?sape kawan awk yg suggest kan tu?
nk taw!
eh2,cm knl jerk bku yusuf zulaikha tu

Ain Aziz said...

hahaha.ala2,wat2 tny plak...spe lg klu bkn cik radhiah yg comey 2....

Post a Comment

 
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SgRxsyZIkKI/AAAAAAAAA3Y/In11dcrV0So/s400/planet_99.png